Over ons

Ons platform

De online wereld biedt ongekende mogelijkheden. Maar ook toenemende onzekerheden over levering, vervoer en daarmee klanttevredenheid. Juist daarom hechten we bij LeveranciersVoorWebshops.com veel waarde aan ‘weten met wie je zaken doet’ en nemen inkopers van webshops zelf contact op met interessante unnieke leveranciers. LeveranciersVoorWebshops.com combineert zo de voordelen van online zoeken met de betrouwbaarheid van direct contact. Ook onze gecontroleerde en eerlijke leveranciersreviews maken inkopen doen voor (niche)webshop eenvoudiger en betrouwbaarder.

Onze Missie:

leveranciers en inkopers commerciële kansen en een optimale b2b-ervaring bieden in een altijd dynamische e-commerce wereld.

Onze Visie:

Een platform creëren waarop iedere Ecommerce ondernemer zijn ideale, unieke Nederlandse leverancier kan vinden. Daarnaast het verminderen van import vanuit China.

Maak gebruik van onze gratis functionaliteiten

Gratis inschrijven voor leveranciers en gratis zoeken voor inkopers.

Kom direct in contact met uw klanten

Na goedkeuring wordt u gelijk vindbaar op ons platform

Word premium leverancier

Premium leveranciers worden uitgelicht op ons platform en ontvangen extra voordelen.

Krijg toegang tot data

Als premium leverancier krijgt u toegang tot uw persoonlijke statistieken, inkopersgedrag, anonieme data van ons platform en nog veel meer informatie.

Gebruiksvriendelijk

Ons platform wordt constant geoptimaliseerd voor de beste ervaring voor beide partijen.

24/7 Support

Wij staan altijd klaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen..

Ben jij klaar om jouw diensten op onze website te plaatsen?