Leverancier Center: Leveranciers platform

Wordt vindbaar voor 100+ webshops

Wordt vindbaar voor webshops die jouw product willen kopen

Hoe werkt het?

Schrijf gratis in

Het is volledig gratis om in te schrijven op Leverancier Center. Met het platform willen bij een breed assortiment aanbieden in Leveranciers, Groothandels en Productontwikkelaars

Wordt zichtbaar voor 100+ webshops

Na de registratie wordt je direct zichtbaar in de zoekresultaten voor webshops. Zij kunnen duidelijk zien wie jij bent als leverancier

Kom in contact met nieuwe klanten

Webshops kunnen je direct benaderen via het platform. Ze kunnen doorklikken naar jouw website, mail of je gelijk bellen. Wij zitten hier niet tussen en vragen GEEN commissie

Vindbaar worden

Jouw bedrijf wordt vindbaar voor webshops die naar jou opzoek zijn. Door onze uitgebreide zoekfuncties komen de juiste leveranciers voor de juiste webshops in beeld.

Makkelijk portofolio delen

Je deelt gemakkelijk uw informatie met potentiele afnemers. Zodat webshops weten wat je te bieden hebt. Omdat wij al onze leveranciers screenen biedt dit extra betrouwbaarheid bij inkopers.

Gratis meer klanten bereiken

Geïnteresseerd webshops nemen met jou direct contact op. Je kunt dus zelf bepalen of de webshop geschikt is en onder welke voorwaarden zij kunnen inkopen.

Wat onze klanten zeggen over ons

Veelgestelde vragen

Op dit moment hanteren wij een gratis introductie prijs. Het is dus gratis om in te schrijven als leverancier en vindbaar te worden voor webshops!
Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht.
Nee, Het gebruik van Leverancier Center is volledig gratis. Wanneer een webshop je benadert verloopt het contact verder via jouzelf. Wij rekenen geen kosten voor het in contact brengen van beiden partijen. Je sluit de overeenkomst dus direct met de webshop zonder ons als tussen persoon.
Ja, Als je maar product wilt leveren aan webshops. Dus heb je zelf een product die je alleen via je eigen webshop verkoopt, maar wil je kijken of andere ook geintreseerd zijn in het doorverkopen van jou product. Dan is Leverancier Center ook geschikt.
Ja, Webshops nemen direct met jou contact op. Je kunt dus zelf de nodige inforamtie vragen en ervoor kiezen om zaken te doen.