Vindbaar zijn voor webshop inkopers

Inkopers van webshops gebruiken Leverancier Center om de juiste (niche)producten van betrouwbare leveranciers te vinden. Voeg jouw bedrijf toe zodat deze inkopers je kunnen vinden!

Aanmelden

Jouw portfolio is jouw online beursstand

Je deelt gemakkelijk uw informatie met potentiële afnemers. Door ons brede aanbod komen er maandelijks honderden webshops op ons platform om producten in te kopen.

Aanmelden

Webshop leverancier? Direct gratis meer webshop inkopers bereiken

Leverancier Center is een digitale snelweg voor meer afzet en omzet. Ons systeem brengt vraag en aanbod binnen e-commerce samen. Of dit gaat op een toegankelijke en overzichtelijke wijze. Met behoud van controle, omdat je weet met wie je handelt. Leverancier Center verkort het inkoopproces voor webshop eigenaren en vergroot de vindbaarheid voor leveranciers.

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Leverancier Center is een online B2B platform dat webshop inkopers samenbrengt met leveranciers. Dit gaat via een zoekprogramma. Naast zoekfuncties voor het vinden van de juiste producten en leveranciers kunnen inkopers aangesloten leveranciers ook beoordelen. Dit levert een bijdrage aan transparantie en betrouwbaarheid. Na aanmelding hebben zowel inkopers als leveranciers direct toegang tot de Leverancier Center databank.

Alle leveranciers worden weergegeven in de zoekfunctie en zoekresultaten. Het verschil is dat Premium leverancier komen bovenaan de zoekresultaten staan. Ook worden deze leveranciers uitgelicht op de startpagina, krijgen ze toegang tot statistieken en nog veel meer.

Bij dropshipping biedt de webwinkeliers producten aan die de webshop niet zelf op voorraad heeft. De functie van Leverancier Center is het samenbrengen van vraag en aanbod tussen webwinkel leveranciers en webwinkel inkopers of webwinkel eigenaren. Vervolgens kunnen beide partijen zelf afspraken maken over hoe ze de samenwerking aangaan.

Nee. Fulfilment beslaat het gehele proces van orderverwerking, met name op het gebied van e-commerce. De fulfilmenttaken worden veelal uitgevoerd door logistieke dienstverleners. Leverancier Center heeft een rol in het traject daarvoor en brengt leveranciers en webshop-inkopers samen.

Aanmelden

Wat onze klanten over ons zeggen

Klanttevredenheid is een belangrijke pijler binnen e-commerce. Lees wat webshop-inkopers en webshop-leveranciers over ons zeggen, en start zelf ook met inkopen en verkopen via Leverancier Center.

Top leveranciers

 •  73599204     Dropshipping: ja

  CIEPR Company

  Leverancier in professionele schoonmaakartikelen voor (schoonmaak)bedrijven. Distributie en levering op maat.

  Bekijk

 •  01056756     Dropshipping: nee

  Van der Meulen

  Het leukste bedrijf van Nederland met een groot aanbod in Speelgoed en Outdoor producten. Meer dan 6000 artikelen altijd voorradig, met A-merken als

  Bekijk

 •  62856685     Dropshipping: ja

  Paveis - Groothandel werkschoenen

  Paveis is importeur en distributeur van veiligheidsschoenen in de Benelux. Met jarenlange ervaring in de branche en vooruitstrevende merken, bieden wi

  Bekijk

 •  82578710     Dropshipping: nee

  Fema Kozijnen | Deuren

  In onze timmerfabriek in Herpen maken wij houten kozijnen, deuren en ramen. Dit doen we met de aller modernste en efficiëntste machines. Zonder wacht

  Bekijk

 •  Julian Murray     Dropshipping:

  Julian Murray

  Julian Murray

  Bekijk